Dakinspectie Aalsmeer

Wij inspecteren uw dak!

Wij staan voor u klaar!

Dakinspectie Aalsmeer

Dakinspectie Aalsmeer? Is uw dak beschadigd door een storm of hevige sneeuwval? Misschien heeft u last van een lekkage of zelfs schimmel? Het is goed mogelijk u zich niet meer veilig voelt in uw eigen huis.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u twijfels heeft over de staat van uw dak. Niemand wil met een onveilig gevoel in huis zitten. Wij begrijpen goed dat dit vervelend is. Het is dan aanbevolen dat u een dakinspectie laat uitvoeren door Dakdekker Aalsmeer.

Wij helpen u graag. Wij hebben inmiddels al duizenden dakinspecties in Aalsmeer uitgevoerd. Wij zijn ervaren in het repareren van uw dak op elke mogelijke manier! Onze vakmannen hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakinspecties, dakreparaties en ook onderhoud aan uw dak.

Wij raden u aan om zo snel mogelijk contact op te nemen. Wanneer u een afspraak bij ons inplant, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om een dakinspectie uit te voeren. Wanneer wij een inspectie uitvoeren, brengen wij de staat van uw dak in kaart.

Door snel actie te ondernemen voorkomt u dat er nog meer schade ontstaat. Met uw toestemming kunnen kleine reparaties direct uitgevoerd worden. Zo verdwijnen alle zorgen en kunt u weer veilig thuis wonen.

Als u geen inspectie laat uitvoeren is het mogelijk dat de problemen aan uw dak groter worden. Zo is de kans op een lekkage groter en kan er schimmelvorming plaatsvinden aan uw plafond. Ook kan de dakconstructie aangetast worden en is het mogelijk dat stucwerk, verf en behang los laat of gaat bollen.

Heeft u schade aan uw dak door een hevige storm of denkt u dat uw dak lek is? Laat dan snel een dakinspectie uitvoeren. Maak gerust een afspraak bij Dakinspectie Aalsmeer op 0297 202 932.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakinspectie Aalsmeer

Services

Dakdekker Aalsmeer

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

0297 202 932

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Aalsmeer. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Aalsmeer. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Werkwijze Dakdekker Aalsmeer

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Waarom

Waarom een dakinspectie?

Er zijn een aantal redenen waarom een dakinspectie aan te raden is. Hoge rekeningen, ongemakken en schade zijn de 3 belangrijkste redenen om een dakinspectie te laten uitvoeren. Dakinspectie Aalsmeer vindt dat voorkomen beter is dan genezen.

Tijdens een inspectie wordt uw gehele dak vakkundig gecontroleerd op diverse aspecten. Zo controleren wij uw dak op kwaliteit van de dakbedekking, afwatering, maar ook plantengroei.
Zo kunnen wij het tijdig aan u laten weten als uw dak toe is aan een renovatie.

Als uw dak een beschadiging heeft is dit erg vervelend, denk hierbij aan kleine scheuren of dakbedekking die losraakt. Lekkages en andere storingen aan uw dak kunnen worden voorkomen door op tijd een dakinspectie te laten uitvoeren. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Naast alle narigheid en (kostbare) schade die een lekkage kan aanrichten, voorkomt u ook de hoge kosten die niet te voorkomen zijn met lekkages. Met een dakinspectie voorkomt u dus een hoop ongemakken aan uw dak.

Elk soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Goed onderhoud aan uw dak draagt bij aan het optimaal benutten van de levensduur van uw dak. Door dit regelmatig te laten inspecteren weet u zeker dat er geen schade is of dat er extra kosten zijn voor uw dak. Hierdoor gaat uw dak vaak jaren langer mee.

Maakt u zich zorgen over de status van uw dak, bijvoorbeeld omdat deze beschadigd of verouderd is? Neem dan snel contact op met Dakdekker Aalsmeer! U kunt ons bereiken op 0297 202 932.

Dakinspectie In Aalsmeer
Lekkage Detectie Aalsmeer

Jaren Ervaring

Dakdekkersbedrijf In Aalsmeer
Lekkage Verhelpen Aalsmeer

Wanneer

Wanneer een dakinspectie?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom een dakinspectie nodig is. Slecht onderhoud of een verouderd dak kunnen een paar voorbeelden zijn.

Uw dak is erg kwetsbaar, dit komt door de invloeden van het weer, zoals regen, hagel of storm. Laat in dat geval een dakinspectie uitvoeren om de status van uw dak te bekijken en zo nodig op tijd in te grijpen.

Een dakinspectie kan dan een goede keuze zijn wanneer u niet weet waar de lekkage zich exact bevindt. Heeft u last van schimmel en/of vochtplekken in huis? Met een kort onderzoek kunnen wij uw lekkage opsporen en deze vaak ook direct verhelpen.

Elk type dak heeft een bepaalde levensduur. Een dakinspectie is een preventieve manier om problemen aan uw dak (zoals veroudering) op tijd te achterhalen. Een dak gaat niet oneindig lang mee en heeft regelmatig onderhoud nodig.

Wilt u een grote reparatie aan uw dak laten uitvoeren? Of misschien wel het gehele dak laten renoveren? Een onderzoek is een goede nulmeting voordat u zo’n grote klus laat uitvoeren. Ook dan is een dakinspectie zeker een goede keuze.

Heeft u het idee dat uw dak met spoed geïnspecteerd moet worden? Maak dan direct een afspraak. U kunt contact opnemen met een collega van Dakdekker Aalsmeer op 0297 202 932.

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakinspectie

Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. We beginnen bij het controleren van de kwaliteit van de dakbedekking. Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Vervolgens controleren wij of er geen scheuren in de dakbedekking zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en tot slot of er niks beschadigd geraakt is. We onderzoeken ook de staat van de draagconstructie van uw dak.

Uw dak heeft een draagconstructie, dit noemen we de basis van het dak, Het dak is hierdoor stevig genoeg om bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Als er problemen zijn met deze constructie kan dit leiden tot instortingsgevaar.

Wij controleren de kwaliteit van de afwatering van uw dak. Om een lekkage te voorkomen is een goede afwatering van belang. Het is niet erg als er voor een korte tijd water op uw dak ligt.

Als het water voor langere tijd blijft liggen is dit wel erg. Op den duur zal het water door het dak zakken, waardoor u te maken krijgt met een lekkage.

Ook controleren wij alle aansluitingen op uw dak. Het is van belang dat dit wordt gedaan omdat de naden van uw dak kwetsbaar zijn voor lekkages. Het is dan ook verstandig om dit met enige regelmaat te laten inspecteren. In deze inspectie controleren wij of alles nog goed op elkaar is aangesloten.

Nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos horen niet op uw dak te groeien. Het is daarom verstandig om dit te controleren. Er kunnen dan ook lekkages ontstaan door toedoen van dieren en plantengroei.

Heeft u schade aan uw dak of wilt u kijken wat de mogelijkheden zijn voor het vervangen van uw dak? Laat dan een dakinspectie uitvoeren! Neem gerust contact op met Dakdekker Aalsmeer via 0297 202 932. Wij staan voor u klaar!

Aalsmeer Dakinspectie
Aalsmeer Dakdekker
Spoed Dakinspectie Aalsmeer
Dakschade Aalsmeer

Gerichte inspecties

Specifieke dakinspecties

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van dakinspecties kunt u ons ook bereiken voor specifieke inspecties. Zo voeren wij dagelijks ook dakgoot inspecties, dakpan inspecties, dakleer inspecties en schoorsteeninspecties uit. U kunt ons 24/7 bereiken voor gehele dakinspecties.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakinspecties! Wekelijks voeren wij tientallen dakinspecties uit in Aalsmeer en omstreken.

Als u bezorgd bent over de staat van uw dak is het altijd goed om een dakinspectie uit te voeren. Bij twijfel over uw dak is het goed dat u een dakinspectie laat uitvoeren. Wij raden u aan om dit zo snel mogelijk te doen.

Heeft u interesse in een dakinspectie? Bij twijfel kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend advies. U kunt ons bereiken via 0297 202 932. Wij helpen u graag!

Dakgoot inspectie

Uw dakgoot laten inspecteren

Bij een inspectie van uw dakgoot door ons bedrijf worden verschillende onderdelen onder de loep genomen. We starten met de inspectie van de inhoud van de dakgoot, waar we vaak takjes, bladeren, mos of andere objecten aantreffen die tot verstopping kunnen leiden.

Het onderzoek gaat vervolgens verder met de beoordeling van de kwaliteit van het gebruikte materiaal. We inspecteren op eventuele schade, controleren de verbindingen tussen de onderdelen en gaan na of er componenten ontbreken.

Aangezien het cruciaal is dat uw afvoerput niet verstopt raakt, nemen we ook de hemelwaterafvoer onder handen. Een tijdige controle van de afvoer kan mogelijke verstoppingen of lekkages voorkomen, vooral als uw dakgoot is aangesloten op het riool.

Na te hebben vastgesteld dat alles in orde is, controleren we de kwaliteit van de waterafvoer, dat wil zeggen, de snelheid en vloeiendheid waarmee het water door de goot stroomt. Het water wordt normaal gesproken via de kilgoot afgevoerd, een goot die zich bevindt tussen twee dakvlakken.

Zodra we de beschreven stappen hebben voltooid en de waterdichtheid van uw goot hebben gecontroleerd, kunnen we concluderen dat de inspectie van de dakgoot is voltooid. Als we constateren dat uw goot volledig waterdicht is, kan de goot weer volop functioneren.

Mocht u problemen met uw dakgoot ondervinden, raden wij u aan tijdig een inspectie te laten uitvoeren. Neem contact op via 0297 202 932 met Dakdekker Aalsmeer.

Dakgoot Repareren Aalsmeer
Dakgoot Reparatie Aalsmeer
Dakpan Reparatie Aalsmeer
Dakpannen Vervangen Aalsmeer

Dakpan inspectie

Dakpannen laten inspecteren

Wilt u uw dakpannen laten inspecteren? Dat kan worden gedaan door Dakdekker Aalsmeer. De diverse aspecten van dakpannen worden gecontroleerd tijdens een dakpan inspectie. We beginnen met het controleren of alle dakpannen aanwezig zijn op uw dak.

Uw dakpannen horen vanzelfsprekend op uw dak te zitten, of de dakpannen dan ook nog vast zitten is dan maar de vraag, dit controleren wij voor u. In het geval van storm of slecht weer kunnen dakpannen die niet goed vast zitten van het dak waaien. Het gevolg hiervan is dat er lekkages kunnen ontstaan.

Wij controleren altijd de kwaliteit van de dakpannen. Beschadigingen, zoals scheuren of barsten, zijn dingen die wij zullen controleren. Uw dak bestaat uit metsel- en voegwerk. Dit controleren wij ook.

Denkt u dat uw dakpannen beschadigd zijn? Enige twijfel of uw dakpannen nog stevig vast liggen op het dak? Laat dan gerust een dakpan inspectie uitvoeren. Neem contact met ons op via 0297 202 932. Dakdekkersbedrijf Aalsmeer staat voor u klaar!

Dakleer inspectie

Inspecteren van het dakleer

Het kan zo zijn dat uw platte dak is bedekt met bitumen dakbedekking, Bitumen betekent dakleer. Dit kost veel minder ten opzichte van andere soorten dakbedekking. Het komt vaak voor dat platte dakbedekking wordt belegd met bitumen.

Wij controleren tijdens een inspectie de kwaliteit van de dakbedekking. Wij kijken hier of het leer niet gaat krullen of losgeraakt is. Bij langdurige warmte kan het zo zijn dat het leer kan uitdrogen.

Wanneer uw dak bedekt wordt met dakleer, gebeurt dit vrijwel altijd in stroken. Tussen deze stroken kunnen naden en kieren ontstaan. Deze kleine tussenruimtes lijken onschuldig, maar kunnen op den duur een lekkage veroorzaken. Het water kan namelijk door deze naden en kieren uw huis of schuur binnenstromen.

De kwaliteit en waterdichtheid zijn twee belangrijke dingen, dit controleren wij dan ook. en kijken we naar de kwaliteit van de afwatering. goed om te weten is dat bij platte daken de dakbedekking volledig waterdicht is en dat de afwatering goed verloopt. als dit niet het geval is, dan is een lekkage helaas niet uit te sluiten.

Wanneer wij klaar zijn met de inspectie weet u zeker dat uw dakleer weer helemaal in orde is! U kunt nu zonder zorgen thuis wonen.

Is uw dakleer toe aan een inspectie? Twijfel dan niet en neem contact op met 0297 202 932 om uw dakleer te laten inspecteren. Dakdekker Aalsmeer staat voor u klaar als het om een uitgebreide inspectie gaat!

Epdm Dakbedekking Rotated
Dakleer Vervangen Aalsmeer
Schoorsteen Renovatie Aalsmeer
Schoorsteen Reparatie Aalsmeer

Schoorsteen inspectie

Schoorsteen inspecties

Meer dan de helft van de huizen in Nederland is voorzien van een schoorsteen. Schoorstenen zijn een gevoelig onderdeel van uw dak. Een schoorsteen wordt blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, vorst, een storm of sneeuw.

Daarnaast gaat er warme lucht door het schoorsteenkanaal, terwijl het buiten erg koud is. Ook hierdoor is uw schoorsteen vatbaar voor storingen en gebreken. Het is dan ook slim om deze met enige regelmaat te laten inspecteren.

Tijdens een inspectie onderzoeken wij uw gehele schoorsteen. Eerst controleren van de kwaliteit van het materiaal. Hierbij onderzoeken we of alle voegen nog in goede staat zijn en of al het metselwerk nog van kwaliteit is.

Vervolgens kijken wij naar dingen die ons opvallen, de schoorsteen kan schade hebben opgelopen. Soms gebeurt het dat er bepaalde dingen tegen uw schoorsteen botsen, hierdoor kan het gebeuren dat er scheuren ontstaan of er stukken afbreken. Hierdoor kan uw schoorsteen gaan lekken.

Er wordt ten slotte gekeken of uw schoorsteen voldoende bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Kunnen wij niets constateren en is uw schoorsteen in orde? Dan kunt u lekker stoken en genieten van uw schoorsteen.

Heeft u interesse in het laten controleren van uw schoorsteen door een dakdekkersbedrijf uit Aalsmeer? Neem snel en vrijblijvend contact op met Dakdekker Aalsmeer op 0297 202 932.

Jarenlang ervaring

Kosten dakinspectie

Bij het uitvoeren van een grondige dakinspectie begrijpen wij als ervaren dakdekkers dat elk dak uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van uw dak. 

Of het nu gaat om een klein dak of een groter project, wij zorgen voor een professionele aanpak die uw verwachtingen zal overtreffen.Bij het bepalen van de totale kosten van uw dakinspectie houden wij rekening met verschillende essentiële factoren.

Wij analyseren grondig de omvang van de klus, de benodigde tijd en de materialen, gereedschappen en machines die nodig zijn om uw dakinspectie tot een succes te maken. Door deze aspecten zorgvuldig in overweging te nemen, kunnen wij u een nauwkeurige en transparante kostenraming bieden.

Bij ons staat eerlijkheid en kwaliteit voorop. Wij zijn vastberaden om u een ongeëvenaarde service te bieden zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons werk. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit, omdat wij begrijpen dat uw dak een waardevol bezit is dat bescherming biedt aan uw huis en uw dierbaren.

Wanneer u kiest voor onze deskundige dakinspectie, kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en expertise. Onze toegewijde dakdekkers hebben meer dan 30 jaar praktijkervaring en kennen het vak van binnen en buiten. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat uw dak in bekwame handen is.

Wij begrijpen dat u duidelijkheid wilt over de kosten voordat u een definitieve beslissing neemt. Daarom nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat.

Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Bel ons nu op 0297 202 932 en neem de eerste stap naar een grondige en betrouwbare dakinspectie.

Dakgoot Inspectie Aalsmeer
Kosten Dakinspectie Aalsmeer

Transparant

Kosten Dakdekker Aalsmeer

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 0297 202 932.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Aalsmeer
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Aalsmeer met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 0297 202 932

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Aalsmeer

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Aalsmeer om het lek te dichten.

Dakdekker Aalsmeer

Bent u op zoek naar een dakdekker in Aalsmeer? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Aalsmeer

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Aalsmeer!

Dakinspectie Aalsmeer

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Aalsmeer

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Aalsmeer voor een afspraak!

Dakrenovatie Aalsmeer

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Aalsmeer

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Aalsmeer lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Aalsmeer.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

U kunt ons bereiken voor het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij dakinspecties uit. Wanneer u schade heeft kunnen wij ook een dakreparatie uitvoeren!

In welke regio is Dakdekker Aalsmeer actief?

We zijn werkzaam in Aalsmeer en wijde omstreken. Woont u in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 0297 202 932.

Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

Elke klus is anders. Hoeveel een klus kost hangt af van de omvang van de klus. De kosten van kleine klussen zullen lager zijn dan de kosten van grote klussen.

Een belangrijke factor is de tijd die nodig is om de klus uit te voeren. Daarnaast moet u ook rekening houden met kosten voor de te gebruiken materialen, het gereedschap wat wij nodig hebben en de machines die wij gebruiken bij het uitvoeren van de klus.

Wilt u uw dak laten bedekken door een professioneel dakdekkersbedrijf uit Aalsmeer? Wacht dan niet en maak direct een afspraak via 0297 202 932. Wij helpen u graag!

Op welke manier kan ik een afspraak maken?

U kunt een afspraak maken door contact op te nemen via 0297 202 932. Een collega van Dakdekker Aalsmeer zit klaar om u van dienst te zijn!

Heb ik recht op garantie?

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Wanneer wij werkzaamheden uitvoeren ontvangt u hierop 10 jaar garantie. Zijn er binnen deze jaren problemen met de werkzaamheden die wij hebben uitgevoerd? Dan komen wij deze problemen kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?

Op het moment dat u te maken krijgt met een daklekkage moet u als eerst op zoek naar de bron van het probleem. Vraag uzelf af waar het lek zich bevindt en probeer daarna te achterhalen waardoor deze is ontstaan.

Wanneer u dat duidelijk heeft kunt u het lek proberen te dichten. U kunt hier eventueel Waterstop voor gebruiken. Waterstop is een middel waarmee u het lek tijdelijk kunt stoppen. Mocht u het lek niet kunnen dichten, probeer het water dan zoveel mogelijk op te vangen in een emmer of een groot zeil.

Schakel vervolgens de hulp van een professionele dakdekker in. Wanneer hij ter plaatse is zal hij kort onderzoek doen naar het probleem om het vervolgens goed te kunnen verhelpen. Zo is de lekkage binnen de kortste keren verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker. Een daklekkage kan binnen no-time extreem veel schade aanrichten, zowel binnens- als buitenshuis.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Wacht dan niet en neem direct contact op. Wij zijn te bereiken via 0297 202 932.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?

Daken gaan niet voor eeuwig mee. Elke soort dakbedekking heeft een eigen levensduur. Wanneer deze duur bereikt is, zal de kwaliteit van de dakbedekking snel afnemen en wordt de kans op schade en lekkages aanzienlijk groter.

Zo is het mogelijk dat de dakbedekking uitdroogt. Hierdoor kunnen er barsten en scheuren ontstaan in de dakbedekking. In het geval van een bitumen dak is het mogelijk dat er blaasjes of luchtdeeltjes in het materiaal komen.

Veel mensen gebruiken een dakrenovatie om ook direct een nieuwe isolatielaag aan te brengen. Door een nieuwe/betere isolatielaag aan te brengen in uw dak bespaart u op uw energieverbruik. Dit is goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Heeft u last van terugkerende problemen? Zijn er bepaalde reparaties die in korte tijd meerdere uitgevoerd moesten worden? Ook dan is het aan te raden een renovatie uit te laten voeren om van deze problemen af te komen.

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak met Dakdekker Aalsmeer op 0297 202 932.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?

Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker. Ook bij kleine gebreken aan uw dak. Kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn veel blijvende schade aanrichten aan uw huis.

Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact op met een professionele dakdekker. U kunt ons bereiken op 0297 202 932. Probeer de scheuren of kieren in de tussentijd zelf te dichten met reparatiepasta.

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie wordt uw gehele dak in kaart gebracht. Wij inspecteren diverse onderdelen van uw dak. Als eerste controleren wij de kwaliteit van de dakbedekking. Wij controleren of er geen scheuren in zitten, of alles nog goed op elkaar aansluit en of er niks beschadigd geraakt is.

Ook controleren wij de staat van de draagconstructie van uw dak. De draagconstructie is de basis van uw dak. Deze constructie zorgt ervoor dat uw dak stevig genoeg is om uw dak te dragen tijdens alle weersomstandigheden. Problemen met constructie kunnen leiden tot instortingsgevaar.

Tevens controleren wij uw gehele dak op de kwaliteit van de afwatering. Een goede afwatering is belangrijk voor uw eigen dak. Wanneer er een korte periode water op uw dak ligt kan dit geen kwaad. Echter, wanneer dit een langere tijd het geval is kan dat voor problemen zorgen. Uw dak kan doorlekken.

Daarnaast controleren wij alle aansluitingen op uw dak. De naden van uw dak zijn kwetsbaar voor schade of lekkages. Het is goed om deze regelmatig te laten inspecteren om te controleren of alles nog strak op elkaar is aangesloten..

Regelmatig ontstaan er lekkages door toedoen van dieren en plantengroei. Het is goed om uw dak te controleren op nestjes van dieren, plantengroei, algen, mos en andere voorwerpen die daar niet in thuis horen.